Kuntapäättäjä, tue Hiilivapaata Suomea!

Hiilivapaa Suomi -kampanja tarjoaa kuntapäättäjille mahdollisuuden sitoutua edistämään fossiilisista polttoaineista luopumista kotikunnissaan valtuustokaudella 2017-2021. Sitoumuksia kerätään paikkakunnilla, joissa on fossiilisiin perustuvaa energiantuotantoa, ja joilla Hiilivapaa Suomi -kampanja toimii: Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

Sitoumuksia kerättiin alun perin osana kuntavaalikampanjaa 2017 ehdokkailta, mutta kampanja haluaa tarjota mahdollisuuden sitoumuksen tekemiseen myös jo vaaleissa valituksi tulleille valtuutetuille ja varavaltuutetuille.

Täytä sitoumuslomake ja lähde mukaan torjumaan ilmastonmuutosta!


Kyllä, haluan hiilivapaan Suomen!

Ilmastonmuutoksen torjuminen edellyttää toimia kaikkialla maailmassa. Suomi on Pariisin sopimuksessa sitoutunut vähentämään ilmastopäästöjään ja pysäyttämään ilmaston lämpenemisen 1,5 asteeseen. Tavoitteen saavuttamiseksi energiaratkaisuja on uudistettava Suomen kaikissa kunnissa.

Siksi myös minä sitoudun ehdokkaana edistämään kuntani luopumista kivihiilen ja turpeen poltosta tulevan valtuustokauden aikana.

Allekirjoita sitoumus:

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Puhelinnumero

PUOLUE:

Kunta:

Lataa kuvasi:

(jpg, maks. 1MB, koko vähintään 375 x 375 px ja mieluiten neliönmallinen kuva. Ethän käytä ääkkösiä tiedoston nimessä.)

Mikäli lomakkeen lähettäminen ei onnistu, voit lähettää tiedot ja kuvan sähköpostitse osoitteeseen