PERUTTU! Pitsaa ja talkoot

Kampanjan vapaaehtoisia osoittamassa mieltä Fortumin plogging-tapahtumassa 2019.
Kampanjan vapaaehtoisia osoittamassa mieltä Fortumin plogging-tapahtumassa 2019.

Tule mukaan lahjakassien kokoamistalkoisiin Synesis-tilaan (Kinaporinkatu 2 B, Helsinki) lauantaina 14.3. kello 12-14. Talkoissa kootaan lahjakassit, joita jaetaan Fortumin yhtiökokouksessa 17.3. Talkoot sujuvat vegaanisen pitsan voimalla!

Ilmoittaudu mukaan talkoisiin painamalla osallistun-nappia Facebook-tapahtumassa 12.3. mennessä tai , jotta osaamme varata sopivan määrän tarjoiluja.

*

Hiilivapaa Suomi on kansalaiskampanja, joka keskittyy yritysvaikuttamiseen. Kampanjan tavoitteena on, että suuripäästöisimmät suomalaisyritykset muuttavat toimintaansa vastaamaan Pariisin ilmastosopimuksen mukaista 1,5 asteen polkua.

Tällä hetkellä kohdeyrityksenä on valtionyhtiö Fortum, joka omistaa saksalaisen Uniper-yhtiön kautta valtavat määrät hiilivoimaloita. Fortumin ja Uniperin hiilivoimaloiden päästöt vastaavat puolta koko Suomen valtion päästöistä.

Lue lisää kampanjasta