Ilmastokampanjatapaaminen: tule päättämään Hiilivapaa Suomen suunnasta!

Ilmastokampanjatapaamisen osallistujia
Ilmastokampanjatapaamisen osallistujia 2019

Maan ystävien ilmastokampanjatapaaminen järjestetään 4.9. klo 12-16. Vuoden tärkeimmässä tapaamisessa linjataan Hiilivapaa Suomi -kampanjan ensi vuoden suunnitelmista, ideoidaan tulevaa sekä valitaan ilmastokampanjavastaava tai kaksi sekä ohjausryhmän jäsenet. Lisäksi kuullaan vierailevaa puhujaa suursijoittajien ilmastovastuuseen vaikuttamisesta.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Äänivaltaa päätöksenteossa voivat käyttää Maan ystävien jäsenet (http://www.maanystavat.fi/lomake/liity-jaseneksi).

Tilaisuus pidetään etäyhteyksin Zoomissa.

Ilmoittaudu mukaan 2.9 mennessä .

Mukaan ohjausryhmään tai kampanjavastaavaksi?

Muutama vanha tekijä jättää ohjausryhmän syksyllä, ja ryhmään kaivataan uusia jäseniä. Ohjausryhmän  ja kampanjavastaavien tehtävät ovat tärkeitä Hiilivapaa Suomi -kampanjan toiminnan jatkuvuuden kannalta.

Ohjausryhmä ja kampanjavastaavat tukevat kampanjan työntekijöitä, vastaavat kampanjan hallinnosta ja taloudesta sekä osallistuvat kampanjastrategian suunnitteluun. Ohjausryhmä on mainio paikka oppia järjestötoiminnan, kampanjoinnin, hanke- ja yhdistyshallinnon taitoja ja vaikuttaa kampanjassa. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa, ja kokousten välissä on luottamustehtävään kuluu noin 2-5 tuntia. Kampanjavastaavalla muita suurempi vastuu ohjausryhmän vetämisestä sekä vähän enemmän tehtäviä.

Kysy lisätietoa ohjausryhmän toiminnasta .