Toimittajan työkalut -webinaari: Miten arvioida energia­sektorin ilmastolupauksia?

Toimittajia kirjoittamassa muistiinpanoja.
Kuva: Climate Reality Project, Unsplash

Aikataulu ilmastotoimien toteuttamiselle kiristyy. Suuryhtiöt ja -sijoittajat ovat keskeisessä roolissa ilmastokriisin hillinnässä ja fossiilisista polttoaineista irtautumisessa. Ilmastotoimista ja -lupauksista viestitään aktiivisesti, mutta niiden laadun ja riittävyyden arviointi voi olla haastavaa.

Toimittajan työkalut suuryhtiöiden ja -sijoittajien ilmastotoimien arviointiin -webinaarisarjassa kansainväliset ja suomalaiset asiantuntijat antavat työkaluja yksityisen sektorin päästövähennystoimien arviointiin.

Kolmas webinaari käsittelee energiasektorin tarjoamia ratkaisuja keskittyen vetyyn, kaasuun ja bioenergiaan. Mitkä ovat riittäviä päästövähennystoimia energiasektorilla? Millä ajanjaksolla hiilineutraaliudesta puhutaan? Mitä tarkoitetaan, kun sanotaan polttoaineen olevan puhdasta?

Puhujat:

Eleonora Moro, vetyyn ja kaasun erikoistunut tutkija, E3G-ajatushautomo
Sampo Soimakallio, ryhmäpäällikkö, Suomen ympäristökeskus
Petteri Juuti, energia-aiheisiin erikoistunut Ylen toimittaja

Webinaarisarja on ilmainen ja tarkoitettu toimittajille.

Ilmoittaudu