Hiilivapaa Suomi mukana Save Pond Hockey -turnauksessa!

Pond Hockey ry keräsi Hiilivapaa Suomi -kampanjalle 4444,44 € pipolätkäturnauksessaan.

Hiilivapaa Suomi -kampanja oli 6.2 mukana Helsingissä järjestetyssä Save Pond Hockey -pipolätkäturnauksessa. Turnaus järjestetään vuosittain tukemaan ilmastonmuutoksen vastaista toimintaa. Tänä vuonna tuotot menivät Hiilivapaalle Suomelle, joten vapaaehtoisia osallistui turnaukseen kertomaan kampanjan toiminnasta. Tapahtuma oli hieno osoitus siitä, ettei ilmastonmuutoksen torjuminen ole vain ympäristöaktivistien huolenaihe, vaan se koskettaa meitä kaikkia.

Anni Kiviranta Maan ystävistä piti turnauksessa puheen, jossa hän kertoi ilmastonmuutoksen uhasta ja siitä, miten Hiilivapaa Suomi -kampanja pyrkii hillitsemään sitä vaikuttamalla kunnallisella tasolla energiantuotantoon. Vapaaehtoiset myös päivystivät tapahtumassa kertoen kampanjan toiminnasta halukkaille.

Kampanjan näkyvyyttä lisäsi myös hiili- ja turvevoimalateemainen ”lämärikisa”, jossa ideana oli tähdätä kiekko osumaan voimalan kuvaan. Kuvissa oli voimaloita kunnista, joihin on suunnitteilla paikallisia kampanjoita. Pelaajat löivät murskaksi muun muassa Martinlaakson voimalan Vantaalta, Suomenojan voimalan Espoosta ja Naistenlahden voimalan Tampereelta.

Turnauksen tuotot – lähes 4500 euroa – tukevat Hiilivapaata Suomea. Lahjoitus on tärkeä panos kampanjalle. Lämmin kiitos Pond Hockey ry:lle hauskasta tapahtumasta ja tuesta ilmastonmuutoksen vastaiseen työhön!

pondhockey07

pondhockey02

pondhockey01