Mesenoi meitä: ilmastonmuutos kuntavaalien 2017 keskiöön!

Vaalit lähestyvät – nimittäin Suomen kuntavaalit 2017! Niissä valtuustoihin valittavat päättäjät ovat avainasemassa, kun Suomen fossiilivoimaloita lähivuosina pyritään korvaamaan kestävillä energiaratkaisuilla.

Hiilivapaa Suomi -kampanja haluaa varmistaa, että tällä kertaa ilmastonmuutos ja energiakysymykset eivät jää vaalikeskusteluissa muiden aiheiden jalkoihin. Tulemme tekemään työtä sen eteen, että ehdokkaat keskeisissä hiilivoimakaupungeissa saavat tietoa kestävistä vaihtoehdoista, äänestäjät ympäri Suomen löytävät sinnikkäimmät ilmastoa puolustavat ehdokkaat, ja että uudet valtuustot sitoutuvat fossiilivoimaloiden korvaamiseen kestävämmillä ratkaisuilla, kuten energiansäästöllä ja uusiutuvalla energialla.

Tavoitteiden toteuttamiseksi olemme käynnistäneet joukkorahoituskampanjan Mesenaatti.me -sivustolla. Kokonaisuudessaan kampanjan kuntavaalitoimintaan pyritään kokoamaan 5 500€ lisävaroja. Keräys on auki 31.10.2016 asti.

Pienilläkin lahjoituksilla on iso merkitys. Tutustu keräykseen tarkemmin oheisen linkin kautta, lahjoita, ja laita sanaa eteenpäin!

Mesenaatti.me: Hiilivapaat kuntavaalit 2017