Hiilivapaa Vantaan voimalavierailu ja kampanjan tapaaminen 13.3.

Tervetuloa vierailulle Martinlaakson voimalaitokseen ja tämän jälkeiseen Hiilivapaa Vantaa -kampanjan suunnittelukokoukseen! Vierailulla Vantaan Energian edustaja esittelee kampanjaryhmälle voimalaitosta. Tämän jälkeen siirrymme läheiseen Cafe Berryyn suunnittelemaan kampanjamme tulevaa toimintaa, erityisesti kuntavaaleihin liittyen. Käymme läpi myös viimeaikaiset tapahtumat ja taustat, joten uudetkin toiminnasta kiinnostuneet pääsevät helposti mukaan! Tämä on uusille osallistujille erinomainen tilaisuus saada ensin taustatietoa Vantaan energiantuotannosta ja tämän jälkeen osallistua kampanjointiin kivihiilenpolton lopettamiseksi.

Vierailu järjestetään 13.3. klo 14.30–16.30. Tapaamme 14.10 Vantaankosken asemalla, josta kävelemme yhdessä Martinlaakson voimalalle. Asemalla meidät tunnistaa Hiilivapaa Suomi -liivistä.

Huom! Voimalavierailulle osallistujien tulisi ilmoittautua viimeistään 9.3. osoitteeseen albert.jantti@hiilivapaasuomi.fi, jotta voimme ilmoittaa osallistujien nimet Vantaan Energialle.