Hiilivapaa Helsinki -tapaaminen 19.9

Hiilivapaa Helsinki -kampanja haluaa vapauttaa Helsingin hiilestä – Hanasaaren voimalan lisäksi myös Salmisaaren hiilivoimalaitos on päätettävä sulkea.

Kaupungin energiayhtiö Helen on ilmoittanut, että se haluaisi polttaa kivihiiltä vielä 2030 -luvulla, joten kampanjointia todella tarvitaan! Helsingissä eletään nyt ilmastopäätösten kannalta ratkaisevia aikoja, sillä Helsingin kaupunkistrategiaa ilmastotavoitteineen on kaupunginvaltuuston käsiteltävänä syyskuun lopulla. Kaupunki laati strategian jälkeen myös konkreettisen toimenpideohjelmaan päästövähennysten toteuttamisesta, johon Hiilivapaa Helsinki -kampanja haluaa konkretiaa erityisesti Salmisaaren voimalan sulkemisesta.

Tervetuloa mukaan ryhmään! Helpointa mukaantulo on tulla käymään tapaamisessamme, joissa suunnittelemme toimintaa ja jaamme tehtäviä.

Seuraava tapaaminen on tiistaina 19.9 klo 17-19. Kokoonnumme Helsingin kaupunginmuseon ala-aulassa.

Tämän kertaisessa tapaamisessamme suunnittelemme etenkin kaupunkistrategian lopullisen muodon kommentointiin liittyvää viestintää sekä tulevan päästövähennystoimenpide ohjelmaan liittyvää vaikuttamista. Käymme tapaamisessa lyhyesti läpi kampanjan aiemmat käänteet, joten uudetkin toimijat pääsevät hyvin mukaan.

Lisätiedot: ansku.holstila@hiilivapaasuomi.fi