Joulupukin hikipaja – Ilmastovaalit. Nyt!

Ahdistaako ilmastonmuutos, haluatko vauhtia ilmastopolitiikkaan?

Kanavoi energiasi toimintaan ja tule ensi lauantaina tekemään Hiilivapaan Suomen ja Joulupukin ilmastokiltit.fi-vaalikampanjaa! Kaipaamme lisävoimia mm. someviestintään, markkinointiin, video- ja valokuvaukseen, näyttelemiseen (joulupukin roolissa) ja tapahtumien järjestämiseen.

Eduskuntavaaleissa valitaan päättäjät, joilla on mahdollisuus luotsata Suomi kohti valkeita jouluja ja kestävää, 1,5 asteen ilmastopolitiikkaa. Joulupukki ja Hiilivapaa Suomi -kampanja yhdistävät voimansa ja laittavat ehdokkaat järjestykseen heidän ilmastokantojensa perusteella Ilmastokiltit.fi -sivustolla.

Työpajassa pääsee heti toteuttamaan kampanjaa, olit sitten kiinnostunut someviestinnästä, markkinoinnista, video- ja valokuvauksesta, näyttelemisestä tai tapahtumien järjestämisestä – tai jostain aivan muusta, joka mielestäsi auttaisi auttaisi saamaan näkyvyyttä ilmastokiltit.fi -sivustolle. Voit siis myös ehdottaa omaa työpajaa ja kerätä ympärillesi oman porukan työstämään ideaa!

Tule paikalle koko päiväksi tai vain osaksi aikaan ja kutsu mukaan myös kaverit! Hikipajan tontuille on tarjolla myös maittava vegaaninen lounas ja kahvitarjoilu.

Työpajan ohjelma:

10:30-11:30 Kampanjan esittely, tutustuminen ja jakautuminen ryhmiin
11:30-13:00 Työskentely ryhmissä (some, markkinointi, kuvaus, tapahtumat)
13:00-14:00 Lounas
14:00-16:00 Työskentely ryhmissä (some, markkinointi, kuvaus, tapahtumat)
16:00-16:30 Kahvitauko
16:30-17:30 Yhteenveto: Mitä saatiin aikaan ja mitä seuraavaksi?

Paikka: Pauligin huvila, Mechelininkatu 36, Helsinki

Tilan esteettömyys

→ Lue lisää, klikkaa “osallistun” ja kutsu kaverit mukaan