Maan ystävien ilmastokampanja­tapaaminen su 8.9.2019

Kampanjan vapaaehtoisia.
Kampanjan vapaaehtoisia.

Tule päättämään Maan ystävien ilmastokampanjan tulevaisuudesta! Vuosittainen tapaaminen järjestetään sunnuntaina 8.9. klo 12-16 Bokvillanin asukastalolla Arabiassa (Hämeentie 125, Helsinki).

Kampanjatapaamisessa tehdään päätökset toiminnan isoista linjoista sekä valitaan ohjausryhmä ja ilmastokampanjavastaavat. Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Äänivaltaa päätöksenteossa voivat käyttää Maan ystävien jäsenet. Liity jäseneksi

Tapahtumassa käydään läpi Maan ystävien ilmastokampanjoiden (Hiilivapaa Suomi ja Yhteisöenergia) kuulumisia sekä esitellään yhdessä vapaaehtoisten kanssa suunnitellut vaihtoehdot kampanjoiden tulevaisuudesta.

Ilmoittautumiset (ja tiedot allergioista) tapahtumaan viimeistään 2.9. osoitteeseen . Julkisilla kulkuvälineillä tehdyt matkakulut korvataan. Osallistujille tarjotaan vegaaninen lounas ja tapahtumaan osallistuminen on ilmaista.

Tapahtuma sopii sekä vanhoille aktiiveille että uusille kiinnostuneille!

Ohjausryhmässä pääsee sekä vaikuttamaan että oppimaan kampanjoinnista ja järjestötoiminnasta. Ohjausryhmässä koordinoidaan Maan ystävien ilmastotyön toimintaa ja taloutta. Ohjausryhmän tehtäviin kuuluu: toiminnan suunnittelu ja raportointi, toiminnasta viestiminen, talouden seuranta ja suunnittelu, varainhankinta (esim.Lentomaksu-sivuston ylläpito), työntekijän ohjaus, yhteydenpito Maan ystävien hallitukseen, yhteydenpito muihin ympäristöjärjestöihin sekä kansainvälisten suhteiden ylläpito. Ohjausryhmässä tehtävä työ on erittäin tärkeää, jotta kampanjamme pyörivät sujuvasti!

Kampanjavastaavien (1-3 kpl) vastuulla on kokonaiskuvan ylläpitäminen sekä toiminnan ohjaaminen kampanjakoordinaattorin tukena. Kampanjavastaavien tehtäviä voivat olla muun muassa toimintasuunnitelmien ja toimintakertomusten kirjoittamisen koordinointi, henkilöstöasiat sekä tarvittaessa yhteyshenkilönä toimiminen ulospäin.

Kuukausittainen työmäärä ohjausryhmässä on noin 7-10 tuntia kuukaudessa, kampanjavastaavalla noin 10-15 tuntia kuukaudessa.

Hae ohjausryhmään tai ilmastokampanjavastaavaksi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus kampanjakoordinaattorille 30.8. mennessä. Kirjoita hakemukseen pieni esittely itsestäsi ja miksi olet kiinnostunut tehtävästä. Voit asettua ehdolle ohjausryhmään tai ilmastokampanjavastaavaksi myös kampanjatapaamisessa. Lisätietoja tehtävistä voi kysyä kampanjakoordinaattorilta!

Tervetuloa mukaan!