Hiilivapaa Suomi -kampanjan uusien ilta

Hiilivapaa Suomi -kampanjan vapaaehtoisia vuoden 2019 Ilmastolakko-tapahtumassa.

Huolestuttaako ilmastokriisi? Haluatko vaikuttaa Fortumin Suomen valtiota suurempiin päästöihin? Tule Hiilivapaa Suomi -kampanjan uusien iltaan kuulemaan, mitä kaikkea voit tehdä!

Hiilivapaa Suomi on kansalaiskampanja, joka keskittyy yritysvaikuttamiseen. Kampanjan tavoitteena on, että suuripäästöisimmät suomalaisyritykset muuttavat toimintaansa vastaamaan Pariisin ilmastosopimuksen mukaista 1,5 asteen polkua. Tällä hetkellä kohdeyrityksenä on valtionyhtiö Fortum, joka omistaa saksalaisen Uniper-yhtiön kautta valtavat määrät fossiiliivoimaloita.

Tänä vuonna kampanjaan tarvitaan lisää vapaaehtoisia muu muassa koulutusten, tapahtumien ja tempausten järjestämiseen (toistaiseksi verkossa), viestintään ja erilaisten taustatietojen selvittelyyn. Kampanjassa on mahdollista toimia sekä yksittäisiä pieniä ja helppoja tehtäviä tehden että isommissa vastuullisissa tehtävissä.

Mukaan lähteäkseen ei tarvitse erityistaitoja tai asiantuntemusta. Tekemällä oppii valtavasti, tukea tekemiseen saa kokeneemmilta ja kampanjan koulutuksista, joita tulevana vuonna järjestämme esim. sijoittajiin vaikuttamisesta.

Uusien illassa:

  • Kerromme Hiilivapaa Suomi -kampanjasta ja tämän vuoden toiminnasta.
  • Esittelemme tarkemmin, mitä kaikkea kampanjassa voi tehdä.
  • On mukana kampanjan aktiiveja kertomassa kokemuksistaan ja tutustumassa uusiin kiinnostuneisiin

Aika: 8.2. klo 17.30–19.

Ilmoittaudu mukaan 7.2 mennessä , niin saat liittymislinkin verkkotapahtumaan. Voit myös kysyä lisätietoja.

Lisätietoa kampanjasta: https://hiilivapaasuomi.fi/