Hiilivapaa Suomi -kampanjan uusien ilta

Hiilivapaa Suomi -kampanjan vapaaehtoisia vuoden 2019 Ilmastolakko-tapahtumassa.

Huolestuttaako ilmastokriisi? Haluatko vaikuttaa Fortumin Suomen valtiota suurempiin päästöihin? Tule Hiilivapaa Suomi -kampanjan uusien iltaan kuulemaan, mitä voit tehdä!

Hiilivapaa Suomi on kansalaiskampanja, joka keskittyy yritysvaikuttamiseen. Kampanjan tavoitteena on, että suuripäästöisimmät suomalaisyritykset muuttavat toimintaansa vastaamaan Pariisin ilmastosopimuksen mukaista 1,5 asteen polkua. Tällä hetkellä kohdeyrityksenä on valtionyhtiö Fortum, joka omistaa saksalaisen Uniper-yhtiön kautta valtavat määrät fossiiliivoimaloita.

Kampanjaan tarvitaan lisää vapaaehtoisia muu muassa koulutusten, tapahtumien ja tempausten järjestämiseen, viestintään, kampanjasuunnitteluun ja erilaisten taustatietojen selvittelyyn. Kampanjassa on mahdollista tehdä yksittäisiä pieniä ja helppoja tehtäviä tai saada enemmän vastuuta ja haasteita oman kiinnostuksen ja elämäntilanteen mukaan.

Kampajassa toimiakseen ei tarvitse erityistaitoja tai asiantuntemusta. Tekemällä oppii valtavasti ja tukea tekemiseen saa kokeneemmilta sekä kampanjan koulutuksista.

Uusien illassa:

  • Kerromme Hiilivapaa Suomi -kampanjasta ja tulevasta toiminnasta.
  • Esittelemme tarkemmin, mitä kaikkea kampanjassa voi tehdä.

Aika: 10.11. klo 17.30–19.00

Paikka: Zoom

Ilmoittaudu mukaan , niin saat osallistumislinkin. Voit myös kysyä lisätietoja.

Lisätietoa kampanjasta: https://hiilivapaasuomi.fi/