Lentomaksu some-työpaja

Mustavalkoinen kuva ihmisistä työskentelemässä pöydän ympärillä. Kaksi puhekuplaa. Yhdessä kuva raiteista metsässä ja teksti "anna raiteiden kuljettaa". Toisessa teksti "some-työpaja 15.02.2022, klo 17-19"

Työpajassa valmistellaan jakokuvia ja tekstejä Hiilivapaa Suomen varainhankinnan tueksi Lentomaksun facebook-sivulle (https://www.facebook.com/lentomaksu) ja opetellaan samalla someviestintää. Et tarvitse aiempaa kokemusta, vaan opastamme kuvien tekemiseen canva-ohjelmalla sekä somepostausten ajastamiseen ja julkaisemiseen facebookissa.

Aika: 15.02.2022, klo 17:00-19:00
Paikka: Kaisa-talon kirjasto, työtila 5005, 5. krs.

Ota mielellään oma läppäri tai pädi mukaan. Käytämme maskeja koronaohjeistuksen mukaan.
Työpajatila on n. 10 hengelle, joten ilmoittaudu ennakkoon sähköpostilla: