Hiilivapaa Suomen yleiskokous: tule päättämään kampanjan suunnasta!

Ilmastokampanjatapaamisen osallistujia
Ilmastokampanjatapaamisen osallistujia 2019

Tule päättämään Hiilivapaa Suomen suunnasta!

Maan ystävien ilmastokampanjatapaaminen eli Hiilivapaa Suomi -kampanjan yleiskokous järjestetään 24.9. klo 10.00-14.30. Vuoden tärkeimmässä tapaamisessa linjataan Hiilivapaa Suomi -kampanjan ensi vuoden suunnitelmista, ideoidaan tulevaa sekä valitaan ilmastokampanjavastaava tai kaksi ja ohjausryhmän jäsenet. Lisäksi kuullaan vierailevaa puhujaa.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille.

Tilaisuus pidetään paikan päällä Helsingissä (tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin). Matkakulut korvataan Hiilivapaa Suomi -kampanjan aktiiveille.

Ilmoittaudu mukaan 19.9. mennessä täyttämällä lomake.

Mukaan ohjausryhmään tai kampanjavastaavaksi?

Muutama vanha tekijä jättää ohjausryhmän syksyllä, ja ryhmään kaivataan uusia jäseniä. Ohjausryhmän ja kampanjavastaavien tehtävät ovat tärkeitä Hiilivapaa Suomi -kampanjan toiminnan jatkuvuuden kannalta.

Ohjausryhmä ja kampanjavastaavat tukevat kampanjan työntekijöitä, vastaavat kampanjan hallinnosta ja taloudesta sekä osallistuvat kampanjastrategian suunnitteluun. Ohjausryhmä on mainio paikka oppia järjestötoiminnan, kampanjoinnin, hanke- ja yhdistyshallinnon taitoja ja vaikuttaa kampanjassa. Ryhmä kokoontuu kerran kuussa, ja kokousten välissä on luottamustehtävään kuluu muutama tunti. Kampanjavastaavalla muita suurempi vastuu ohjausryhmän vetämisestä sekä vähän enemmän tehtäviä.

Kysy lisätietoa ohjausryhmän toiminnasta .

Jos olet kiinnostunut asettumaan ehdolle ohjausryhmän jäseneksi, mutta et pääse paikalle, laita viestiä . Kerro viestissä lyhyesti taustastasi, ja miksi haluaisit toimia ohjausryhmässä.