Lähetä tsemppiviesti kansanedustajalle!

Lähetä ilmastokiltille kansanedustajalle sähköpostia, jossa kiität ja muistutat heitä sitoutumisesta Hiilivapaa Suomen tavoitteisiin. Mitä henkilökohtaisempi viesti on, sen parempi. Kansanedustajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa . Löydät ilmastokiltit kansanedustajat täältä.

Tsemppiviesti kansanedustajalle

[Tähän oma tervehdyksesi]

Kiitos, kun olet ilmastokiltti kansanedustaja! Sinulla ja muilla kansanedustajilla on edessänne tärkeitä päätöksiä ilmaston kannalta. IPCC:n lokakuinen raportti vahvisti 1,5 asteen tavoitteen olevan vielä mahdollinen. Elinkelpoisen planeetan säilyttäminen vaatii kuitenkin täyskäännöstä Suomen ilmastopolitiikassa. Alkavalla eduskunnan kaudella on leikattava päästöjä jyrkästi kaikilla sektoreilla sekä samalla kasvatettava hiilinieluja.

Toivon, että ilmastokilttinä kansanedustajana olet rakentamassa Suomesta maailman ensimmäistä fossiilivapaata hyvinvointivaltiota. Suurin osa suomalaisista haluaa ilmastokriisin ratkaisusta seuraavan hallituksen prioriteetin (Ilmastobarometri 2019). Ilmastonmuutoksen torjuminen on myös minulle tärkeää, koska [tähän oma viesti].

On tärkeää, että pidät esillä ja edistät eduskunnassa näitä tärkeitä tavoitteita, kuten Suomen päästövähennystavoitteen kiristämistä, fossiilisten ja turpeen käytön sekä niiden tukien lopettamista, hiilinielujen kasvattamista, investointeja kevyeeseen ja julkiseen liikenteeseen, rakennusten energiatehokkuuden parantamista sekä ruuantuotannon ja -kulutuksen ohjaamista kasvispainotteisemmaksi. Muistilistan yhteisistä tavoitteistamme löydät täältä: https://hiilivapaasuomi.fi/ilmastokiltit/ehdokas-ilmoittaudu-ilmastokiltiksi/

Kiitos, että ajat kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa ja menestystä vaalikaudelle!/ [Tähän oma tervehdyksesi]

[Lopputervehdyksesi ja nimesi]