Hiilivapaa Vantaa -kampanjan tapaaminen 21.8 klo 16

Vantaalla poltetaan edelleen kivihiiltä energiantuotannossa, vaikka se kiihdyttää ilmastonmuutosta. Hiilivapaa Vantaa -kampanja pyrkii vaikuttamaan asiaan edistämällä energiatehokkuuta ja uusiutuvaa energiaa kansalaisvaikuttamisen keinoin. Tule mukaan!

Hiilivapaa Vantaa -kampanjan syksyn aloituskokous on maanantaina 21.8 klo 16-18. Tapaamme Myyrmäen kirjaston ryhmätyötilassa kirjaston toisessa kerroksessa. (Portaiden jälkeen käytävään vasemmalle, ja ryhmätyötila on käytävän perällä. Voit myös kysyä neuvoa kirjaston tiskiltä.)

Tapaamisessa suunnitellaan tulevaa toimintaa, etenkin vaikuttamista uusien valtuutettujen suuntaan. Tapaamisessa myös käydään läpi kampanjan viimeaikaiset tapahtumat ja taustat – uudet toiminnasta kiinnostuneet pääsevät siis hyvin kärryille mukaan!

Lisätiedot: eija.karkkainen@hiilivapaasuomi.fi, 044 576 9999.

Tervetuloa mukaamme vapauttamaan Vantaata hiilestä!