Hiilivapaa Helsinki -kampanjan tapaaminen 28.8 klo 17-19

Hiilivapaa Helsinki -kampanja haluaa vapauttaa Helsingin hiilestä – Hanasaaren voimalan lisäksi myös Salmisaaren hiilivoimalaitos on päätettävä sulkea. Kaupungin energiayhtiö Helen on ilmoittanut, että se haluaisi polttaa kivihiiltä vielä 2030 -luvulla, joten kampanjointia todella tarvitaan! Helsingissä eletäänkin ilmastopäätösten kannalta ratkaisevia aikoja, sillä Helsingin kaupunkistrategiaa, mukaan lukien ilmastotavoitteita, valmistellaan parhaillaan.

Tervetuloa mukaan ryhmään! Helpointa mukaantulo on tulla käymään tapaamisessamme, joissa suunnittelemme toimintaa ja jaamme tehtäviä.

Seuraava tapaaminen on maanantaina 28.8 klo 17-19. Kokoonnumme Helsingin kaupunginmuseon ala-aulassa.

Tämänkertaisessa tapaamisessamme suunnittelemme etenkin vaikuttamista valtuutettujen suuntaan. Käymme tapaamisessa lyhyesti läpi kampanjan aiemmat käänteet, joten uudetkin toimijat pääsevät hyvin mukaan.

Lisätiedot: ansku.holstila@hiilivapaasuomi.fi