Lahjoita hiilivapaa joulu!

Ilahduta lähestäsi ja anna joululahjaksi tukesi ilmastotoiminnalle!

Omavalintaisella lahjoitussummalla voit tukea Hiilivapaa Suomi -ilmastokampanjaa, jonka tavoitteena on saada suomalainen terässektori linjaan Pariisin ilmastosopimuksen kanssa. Tukemalla meitä tuet konkreettisia toimia kestävän teräksen vallankumouksen aikaansaamiseksi. Tarkastelemme ja arvioimme yritysten ja suursijoittajien teräslinjauksia, osallistumme yhtiökokouksiin, järjestämme tapahtumia, kontaktoimme teräsalan toimijoita ja yhteistyökumppaneita sekä luomme painetta viestinnällä ja lobbauksella.

Lahjan saajalle voit ladata digitaalisen joulukortin.

Voit maksaa Hiilivapaa Suomi-kampanjalle lahjoituksen tai aineettoman joululahjan PayPalin kautta tai suoraan Maan ystävien tilille.

1.  Maksa PayPalin kautta (et tarvitse PayPal-tiliä, pankkikortti riittää)

TAI

2. Lahjoita suoraan pankkitilille:

Tilinumero: FI92 4726 5020 0324 33
Saaja: Maan ystävät ry
Viesti: Hiilivapaa Suomi

Lahjoituksella tuet ainutlaatuista ilmastotyötä. Vuonna 2023 Hiilivapaa Suomi -kampanja on muun muassa:

    • julkaissut vastuullisen teräksen tulostaulukon, joka on inspiroinut siinä mukana olleita yrityksiä ja poikinut mediaosumia,
    • herätellyt pankkeja ja eläkeyhtiöitä kaksiosaisella blogisarjalla, joka käsitteli saastuttavien ja epäeettisten teräsyhtiöiden ja suursijoittajien yhteyksiä,
    • kouluttanut aktivisteja teräskampanjointiin,
    • kampanjoinut fossiili-investointeja turvaavan ECT-sopimuksen alasajamiseksi,
    • ja järjestänyt menestyksekkään Ilmastoillan yhdessä Climate Moven kanssa – aiheena tietysti terästeollisuuden dekarbonisaatio.

Halutessasi voit tulostaa tai lähettää joulukortin digikuvana lahjan saajalle. Valitse alla olevista vaihtoehdoista ja digitaalinen joulukortti avautuu uuteen ikkunaan. Tämän jälkeen voit tulostaa sen suoraan tai ladata sen omalle tietokoneellesi.

Lataa kortti 1

Lataa kortti 2


Hiilivapaa Suomi kiittää lämpimästi tuesta!  

Lahjoituksista 5 % käytetään hallintokuluihin.

Varainkeruulupa: RA/2021/1139