Lahjoita hiilivapaa joulu!

Kuva: Kalleheikki Kannisto

Ilahduta lähestäsi ja anna joululahjaksi tukesi ilmastotoiminnalle!

Omavalintaisella lahjoitussummalla voit tukea Hiilivapaa Suomi -ilmastokampanjaa, jonka tavoitteena on saada suomalaiset valtionyhtiöt linjaan Pariisin ilmastosopimuksen kanssa. Lahjan saajalle voit ladata digitaalisen Fortum-aiheisen joulukortin.

Voit maksaa Hiilivapaa Suomi-kampanjalle lahjoituksen tai aineettoman joululahjan MobilePaylla tai suoraan Maan ystävien tilille.

1. Avaa MobilePay-sovelluksesi ja syötä lahjoitussumma. Lue QR-koodi tai näppäile vastaanottajaksi 97254. Kirjoita kommenttikenttään Hiilivapaa Suomi, jos se on tyhjä, ja hyväksy maksu.

TAI

2. Lahjoita suoraan pankkitilille:

Tilinumero: FI92 4726 5020 0324 33
Saaja: Maan ystävät ry
Viesti: Hiilivapaa Suomi

Lahjoituksella tuet ainutlaatuista ilmastotyötä. Vuonna 2021 Hiilivapaa Suomi -kampanja on muun muassa:

Kuva kortista.Halutessasi voit tulostaa tai lähettää Fortum-postikortin digikuvana lahjan saajalle. Klikkaa allaolevaa latauskuvaketta ja digitaalinen joulukortti avautuu uuteen ikkunaan. Tämän jälkeen voit tulostaa sen suoraan tai ladata sen omalle tietokoneellesi.

Lataa tulostettava kortti


Hiilivapaa Suomi kiittää lämpimästi tuesta!  


Suomalaisten yritysten täytyy kantaa vastuunsa ilmastosta niin meillä kuin maailmalla! Kampanjan tavoitteena on saada suuripäästöisimmät suomalaisyritykset Pariisin ilmastosopimuksen mukaiselle 1,5 asteen polulle. Tällä hetkellä kohteemme on valtionyhtiö Fortum, joka on saksalaisen Uniper-yhtiön suurin omistaja. Fortumilla ja Suomen valtiolla on siten välillisesti vastuullaan valtavat määrät päästöjä fossiilihankkeista ympäri maailmaa: Uniperin päästöt vuodessa ovat suuremmat kuin koko Suomen valtion!

Teemme töitä sen eteen, että Fortum ja Uniper mukauttavat toimintansa 1,5 asteen tavoitteeseen. Tukemalla meitä tuet konkreettisia toimia hiilivoimaloiden sulkemiseksi ja päästöjen leikkaamiseksi.

Lahjoituksista 5 % käytetään hallintokuluihin.

Varainkeruulupa: RA/2021/1139