Opi lisää Fortum/Uniperista neliosaisessa webinaarisarjassa!

Tervetuloa webinaareihin Fortum/Uniperista alkaen 29.1. klo 17!

Suomalainen valtionyhtiö Fortum ja sen tuleva saksalainen tytäryhtiö Uniper ovat antaneet tukensa monelle haitalliselle toimelle, jotka uhkaavat vakavasti energiasiirtymää pois hiilestä ja kaasusta kohti uusiutuvia energialähteitä. urgewald ja Climate Action Network (CAN) Europe kutsuvat kaikki kiinnostuneet kansalaisyhteiskunnan ja tiedeyhteisön edustajat osallistumaan englanninkieliseen webinaarisarjaan, joka valottaa Fortumin ja Uniperin ongelmallisia toimia. Webinaarit nauhoitetaan ja ne ovat katsottavissa myös jälkikäteen. Katso lisätiedot alta ja ilmoittaudu mukaan!


Keskiviikkona 29.1. kello 17-18.30 Climate policies under attack: How Fortum/Uniper are using an obscure international treaty to demand 1,000,000,000 Euro from Dutch taxpayers. (lisätietoja)

→ Ilmoittaudu mukaan


Keskiviikkona 5.2. kello 17-18.30 Fortum´s credibility as climate leader at risk: Will Fortum/Uniper inaugurate the new coal plant Datteln IV despite the worsening climate crisis?

→ Ilmoittaudu mukaan


Keskiviikkona 19.2. kello 17-18.30 No bridge, but a dead end: Fortum/Uniper and the gas infrastructure expansion.

→ Ilmoittaudu mukaan


Keskiviikkona 4.3. kello 17-18.30 Fortum´s/Uniper´s dirty coal supply chain: A long history of human rights violations, environmental destruction, money laundering and tax evasion.

→ Ilmoittaudu mukaan