Hiilivapaa Helsinki -uusien ilta 14.2.

Haluatko pysäyttää ilmastonmuutoksen? Hiilivapaa Helsinki -kampanjassa pääset torjumaan tuhoisaa ilmaston lämpenemistä paikallisesti. Kampanjan tavoite on vapauttaa Helsingin energiantuotanto fossiilisista polttoaineista ja tuoda tilalle kestäviä uusiutuvia ratkaisuja sekä parempaa energiatehokkuutta.

Hiilivapaa Helsinki -kampanjan ansiosta Helsingin kaupunginvaltuusto päätti vuosi sitten Hanasaaren kivihiilivoimalan sulkemisesta. Tänä vuonna kampanja aktivoituu jälleen. Keväällä kampanjassa viestitään kuntavaaliehdokkaille, että myös Salmisaaren kivihiililivoimalan sulkemisesta on tehtävä päätös tulevalla valtuustokaudella.

Uusien illassa saat lisätietoa kampanjasta, kuulet kevään toiminnasta ja pääset osallistumaan sen suunnittelemiseen. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki paikallisesta ilmastovaikuttamisesta kiinnostuneet. Et tarvitse erityistaitoja tai aiempaa kokemusta.

Hiilivapaa Helsinki on osa Hiilivapaa Suomi kampanjaa, jonka taustalla vaikuttavat Maan ystävät, Kepa, Changemaker, 350 Suomi, Ilmastovanhemmat, Luonto-Liitto, Energiaremontti ja YK-nuoret.

Uusien ilta pidetään tiistaina 14.2. klo 17 osoitteessa Kinaporinkatu 2, Helsinki. Tila ei valitettavasti ole esteetön.

Tapahtuma Facebookissa.

Lisätietoa uusien illasta ja kampanjasta voit kysyä sähköpostilla ansku.holstila@hiilivapaasuomi.fi.