Kaada hiilivoimaloita lahjoituksella!

Pipolätkäturnaus 2017
Pond Hockey ry keräsi Hiilivapaa Suomi -kampanjalle pipolätkäturnauksessaan 4500 euroa. Kuva: Marko Seuranen.

Suomalaisten yritysten täytyy kantaa vastuunsa ilmastosta niin meillä kuin maailmalla! Kampanjamme tönii suuripäästöisimpiä suomalaisyrityksiä Pariisin ilmastosopimuksen mukaiselle 1,5 asteen polulle. Tällä hetkellä kohdeyrityksenämme on valtionyhtiö Fortum, joka omistaa Uniperin kautta valtavat määrät hiilivoimaloita ympäri Eurooppaa. Näiden hiilivoimaloiden päästöt vastaavat vuositasolla puolta koko Suomessa syntyvistä päästöistä. Myöhemmin laajennamme kampanjaa myös muihin suomalaisiin suurten päästöjen yrityksiin.

Tukemalla meitä tuet konkreettisia toimia ilmastoa lämmittävien voimaloiden sulkemiseksi.

Hiilivapaa Suomi -kampanjan toiminta perustuu lähes täysin yksityisiin lahjoituksiin ja vapaaehtoisten panokseen. Voit tukea työtämme tekemällä haluamasi suuruisen lahjoituksen. Varat käytetään muun muassa kampanjan koordinointiin, vaikuttamistyöhön, viestintämateriaaleihin, yleisötapahtumiin ja vapaaehtoisten koulutuksiin.

Voit maksaa Hiilivapaa Suomi-kampanjalle lahjoituksen MobilePaylla tai suoraan Maan ystävien tilille.

1. Avaa MobilePay-sovelluksesi ja syötä lahjoitussumma. Lue QR-koodi tai näppäile vastaanottajaksi 97254. Kirjoita kommenttikenttään Hiilivapaa Suomi, jos se on tyhjä, ja hyväksy maksu.

 

 

 

 

TAI

2. Lahjoita suoraan pankkitilille:

Tilinumero: FI92 4726 5020 0324 33
Saaja: Maan ystävät ry
Viesti: Hiilivapaa Suomi

Lahjoituksella tuet ainutlaatuista ilmastotyötä. Vuonna 2020 Hiilivapaa Suomi -kampanja on muun muassa:

Varainkeruulupa: RA/2021/1139